Home > 2019 Teams and Drivers
Walkinshaw Andretti United
#2 - Scott Pye
Mobil 1 MEGA Racing
Holden Commodore ZB
#22 - James Courtney
Mobil 1 MEGA Racing
Holden Commodore ZB
Tickford Racing
#5 - Lee Holdsworth
The Bottle-O Racing Team
Ford Mustang
#6 - Cameron Waters
Monster Racing
Ford Mustang
#55 - Chaz Mostert
SUPERCHEAP AUTO RACING
Ford Mustang
Erebus Motorsport
#9 - DAVID REYNOLDS
Penrite Racing
Holden Commodore ZB
#99 - Anton de Pasquale
Penrite Racing
Holden Commodore ZB
Kelly Racing
#7 - Andre Heimgartner
Kelly Racing
Nissan Altima L33
#15 - Rick Kelly
Castrol Racing
Nissan Altima L33
#3 - Garry Jacobson
RABBLE.club
Nissan Altima L33
#78 - Simona de Silvestro
Team Harvey Norman
Nissan Altima L33
Brad Jones Racing
#8 - Nick Percart
Brad Jones Racing
Holden Commodore ZB
#14 - Tim Slade
Freightliner Racing
Holden Commodore ZB
#21 - Macauley Jones
Team CoolDrive Racing
Holden Commodore ZB
DJR Team Penske
#12 - FABIAN COULTHARD
Shell V-Power Racing Team
FORD Mustang
#17 - SCOTT MCLAUGHIN
Shell V-Power Racing Team
FORD Mustang
Charlie Schwerkolt Racing
#18 - Mark Winterbottom
IRWIN Racing
Holden Commodore ZB
Tekno Autosports
#19 - Jack Le Brocq
Truck Assist Tekno Racing
Holden Commodore ZB
23Red Racing
#23 - Will Davison
Milwaukee Racing
Ford Mustang
Garry Rogers Motorsport
#33 - Richie Stanaway
Boost Mobile Racing
Holden Commodore ZB
#34 - JAMES Moffat
Boost Mobile Racing
Holden Commodore ZB
Matt Stone Racing
#35 - Todd Hazelwood
Matt Stone Racing
Holden Commodore ZB
Triple Eight Race Engineering
#88 - Jamie Whincup
Red Bull Holden Racing Team
Holden Commodore ZB
#97 - SHANE VAN GISBERGEN
Red Bull Holden Racing Team
Holden Commodore ZB

 

 
28 Feb - 3 Mar 2019
Practice 1
00
 
00
 
00
 
00
Days Hours Mins Secs
  • Thursday
    • Practice 1 30 Minutes 17:30 - 18:00
  • Friday
    • Practice 2 30 Minutes 11:40 - 12:10
    • Practice 3 30 Minutes 14:50 - 15:20
    • Qualifying (Race 1) 20 Minutes 18:25 - 18:45
  • Saturday
    • Practice 4 30 Minutes 10:40 - 11:10
    • Shootout (Race 1) 30 Minutes 14:05 - 14:35
    • Race 1 78 Laps 16:50 - 18:50
  • Sunday
    • Qualifying (Race 2) 20 Minutes 10:30 - 10:50
    • Shootout (Race 2) 30 Minutes 12:45 - 13:15
    • Race 2 78 Laps 15:20 - 17:20
Poll

Should Supercars change the kerb strike technology?
Yes - invest in better technology used in other categories
68%
No - Change track designs to use non technical methods (tyres etc)
23%
No - Drivers need to learn the track limits
8%
Undecided
3%

You must be signed in to cast your vote
Supercar Drivers Championship
2019 Supercar Championship
Commences February 28 2019
Adelaide 500 | Adelaide
Supercar Teams Championship
2019 Supercar Championship
Commences February 28 2019
Adelaide 500 | Adelaide
Supercar Manufacturer Championship
1 Holden 0
2 Ford 0
3 Nissan 0
Contact Us | Donate | Terms & Conditions | Privacy Policy | Copyright Information | Championship History
Copyright © 2017, Daily Dump. All Rights Reserved.